unnamed
MENU
unnamed
7:43 | May 29, 2015

“SPANISH GIPSY” – BY: O.M

By Oscar Minyo

OMP_4951Spanish Gypsy-001OMP_4960 OMP_4998 OMP_5019Spanish Gypsy OMP_5013Pictures by: Oscar Minyo

 

Hello babes! I told you that some old pictures will come up once in a while because I really like some of the photoshoots me and Oscar has done togheter, like this one, I hope you are okay with that. Yesterday I was with Javi the whole day in Barcelona..Guess what I did? I booked a time for a tattoo! I hope my mother is not reading this, she doesn’t like it haha. Ok, she will kill me. Anyway I have been thinking about this one for almost 6 months so it was time to just do it. I have booked a time just 2 days before my birthday! I post my tattoo here on the blog before instagram, so stay tuned! LOVE

 _____________________________________________________________________________

Hej finisar! Som jag sa i tidigare inlägg så kommer lite gamla bilder komma upp här på bloggen. Jag gillar verkligen vissa photoshoots som jag och Oscar har gjort tillsammans, som den här. Jag hoppas att ni är okej med det! Igår var jag med Javi hela dagen i Barcelona, och gissa vad jag gjorde? Bokade en tid för en tattuering! Jag hoppas inte att mamma läser det här haha..Hur som haver så har jag tänkt på den här tattueringen i 6 månader nu, så nu kände jag att det var dags! Jag har tid 2 dagar före min födelsedag. Kommer att lägga upp bilder här innan Instagram, så häng med här! LOVE

11 Responses to ““SPANISH GIPSY” – BY: O.M”

  • EmitazAdmin on

   Hej!
   Inga än så länge ;P Men har planerat 3-4, jag hoppas inte att min mamma kollar igenom dessa kommentarer haha!
   Kram

   Reply
  • EmitazAdmin on

   Hola!
   Thank you!
   Haha I saw it, this picture is everywhere now. I have seen it on tumblr, pinterest and so on..
   Hugs!

   Reply

Leave a Reply

 • (will not be published)