unnamed
MENU
unnamed
18:31 | May 29, 2015

BEAUTIFUL DAY

Uncategorized

OMP_3425OMP_3415OMP_3389OMP_3417With my pretty girl Amanda earlier today!

Hello babes! I just came home from the city. I spent the whole day with Amanda, we have not seen eachother in a while so it was time for it now! We are probably meeting on Sunday again since she and her boyfriend are planning to go to Vilanova, just like me and Oscar. I really like Vilanova, it’s much smaller than Barcelona but it’s such a cosy city (around 40 min from here)! So I was supposed to buy some clothes today, but I ended up buying alot of new summer clothes for Oscar instead. He is at work now so he will get a little surprise when he comes home. LOVE

 _____________________________________________________________________________

Hej godingar! Jag kom precis hem efter att ha spenderat hela dagen med min fina vän Amanda! Vi har inte sett varandra på ett tag så nu var det dags! Vi ska förmodligen ses på söndag igen då hon och hennes kille ska till Vilanova. Jag och Oscar har också planerat att åka dit, jag älskar Vilanova, det är mycket mindre än Barcelona, men mycket mysigare (ca 40 min från Barcelona). Idag hade jag planerat att köpa lite nya klädet till mig själv men det slutade med att jag köpte massa sommarkläder till Oscar istället. Han är på jobbet just nu så det får bli en liten överaskning när han kommer hem. LOVE

9 Responses to “BEAUTIFUL DAY”

  • EmitazAdmin on

   Beatriz/Shia..(You use different names everytime you comment).
   But since you are living in Hospitalet, and probably are catalan/spanish I will say Hola guapa!
   Thank you for your honesty, I will try to be better next week.
   Un beso!! <3

   Reply
 1. Felicia on

  Heej, jag har tänkt på det att när man läser din blogg via datorn (vilket jag nästan alltid gör) så är textfältet så brett att man tyvärr inte orkar läsa det…på iPhone osv är det inga problem men jag är en av dem som kan tycka det är roligt att läsa vad som skrivs, inte bara titta på bilderna så önskemål om att textfältet blir smalare så det blir lättare att följa med texten 😀 annars – keep up the good work , ni är jätteduktiga båda två och bloggen är så härlig 🙂 kram !

  Reply
  • EmitazAdmin on

   Tack för att du sa till, dock har jag kollat runt och ingen annan har det problemet 🙁 använder du google chrome? Tusen tack fina du, va glad jag blir! 🙂
   kram <3

   Reply

Leave a Reply

 • (will not be published)